onsdag 31 mars 2010

Friår

Kan inte släppa hur roligt det är att Miljöpartiet vill gå till val på friåret.

Ett politiskt självmål. Eller frispark. Tänk på alla storstadsväljare de försöker nå som är oumbärliga på jobbet.

Uppdaterat. Expressens ledare undrar också vad som är frihetligt hos Mp.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt!

Du och Anna Kinnberg Bathra har förstått detta. Klart storstadsbor är oumbärliga på jobbat och lantisar kan använda som fyllnadsmassa vid nåt motorvägsbygge!

http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/9807/23/moderat.html

Fia sa...

Hej Anonym. Du skriver inget om friåret. Och du kan inte stava Annas namn. Och ingen tycker det du skriver. Länken är till ett uttalande som tagits tillbaka och betts om ursäkt för, för mer än 10 år sen. Vilket obegripligt inlägg. Tänk om du använde din tid till att göra någon glad istället. Lycka till med livet!

Anonym sa...

Om ett felstavat namn är din viktigaste invändning så har jag sagt något viktigt. Det måste vara underbart att vara politiker. Ni kan inte bara säga dumma saker. Det verkar som om ni kan o-säga dumma saker också.

Ditt inlägg handlar om hur friåret drabbar storstadsväljare som är oumbärliga på jobbet. Kan du förklara varför detta är utmärkande för storstadsväljare?

Fia sa...

Hej Anonym! Alla är väl oumbärliga på jobbet. Förklara gärna hur du får det till landsbygsbor som fyllnadsmassa. Men det är svårt att flirta med storstadsväljare som är oumbärliga på jobbet med friår. Men du vill inte prata politik, du verkar mest arg. Och vackert att du aldrig sagt något för mer än tio år sen som var förhastat! :)