torsdag 27 maj 2010

Glad Bloggkärleksvecka!

Via Scaber Nestor får jag veta att Nakna sanningen utlyst en bloggkärleksvecka. Visa dina varma känslor och länka till någon som du läser men kanske inte länkar till så ofta. Som ett kedjebrev av glädje liksom.

Några opolitiska bloggar jag läser: Brax skriver matglatt. Matbloggen Bendel läser jag inte bara för att hon bor på Kungsholmen utan för att såna här inlägg gör mig glad. Edward är också inspirerande. Ibland behöver alla läsa om Saker som inspirerar. Jenny Morelli har både bra texter och bilder och jag saknar min gamla Ericsson som gjorde livet mer lättbloggat när jag läser där. Bodil Malmsten skriver vackert, språket fungerar som en lisa för själen efter för många propositioner, märkliga mail och skevt skrivna enkäter.

Min vän Janne skriver mest om musik. Läser också Marcus som alltid har söndagsmorgon. Och hans kompis Disruptive. På tema kommunikation, gillar Tempelbloggen som det här inlägget, Please Copy Me och Köksveckan.

Innan vi kommer in på politiken vill jag bara länka till lyxläsning: Stilfulla Garance Doré (Engelsk text i fliken uppe till höger) som är tillsammans med The Sartorialist. Och kolla gärna in hos The Selby såklart.

Mer politiska bloggar inkluderar Greenpeace, Cykelsmart och DN På stan.

Svenskans ledarsida håller hög klass på inläggen, och här får Sanna plats med allt även om den påstås avsomnad.

Uppdaterat: gillar och läser den miljöpraktiska Nyfiken Grön. Höll på att tappa den i första hävet.

Två ekonombloggar håller jag också koll på: Den hälsosamme ekonomisten Mattias och nationalekonomen Niclas.

Den raka politikkärleken förtjänar nog eget inlägg.

2 kommentarer:

Christian sa...

Verkligen roligt att du läser min blogg fortfarande!

Fia sa...

You bet! :)