fredag 21 maj 2010

Fredagslänkning

Vänstersidan är alltid bättre organiserad än vi individualister på höger flajen. Min prestationsångest blockerar mina inlägg på Moderata perspektiv.

Men vi slentrianlänkar inte. Just därför gör jag ett länkhäv till riktig läsvärda texter. Som den här: Mary X Jensen skriver om att Fredrik gillar bloggare - trots ihärdiga S-märkta rykten om motsatsen. Apropå rykten, mötte Edvin Alam i glasskö ute på Västerlånggatan. Han skriver

Så apropå fint väder skriver André Assarsson att han känner de härliga alliansvindarna. Och apropå att hajpen för Mp är över och att de numera samarbetar med vänsterpartiet skriver Ulla Hamilton om trafikfrågorna i stan och förklarar att alla ska med. Och apropå att alla ska med beskriver Johan Lundberg, som oftast twittrar nuförtiden, om valrörelsekommunikation, särskilt från Socialdemokraterna. Och apropå film och tv: Fredrik Tokmoderat/Högerspöke skriver om Europa och lyxfällan. Med kraft och kläm.

Och apropå att det går att vända negativ utveckling skriver Thomas Böhlmark om att världen faktiskt blir bättre. Det säger WHO.

Något annat som blivit bättre är vården, tack vare vårdvalet. Fler skriver om Konkurrensverkets granskning. Ledarbloggen, Lotta Ohlsson och även Cherine Khalil som skriver inifrån landstinget. Mattias skriver om motsatsen till valfrihet, vänsteralternativet med sin socialiseringsmiljard.

Och apropå verklighetsfrämmande socialseringsreformer beskriver Johan Ingerö hur Harriet är den nya Joe the plumber som inte gillar heltidstvång och Harriet vet hur arbetsmarknaden fungerar.

Då, apropå hur det funkar, ser Johan Hedin klart att Mp egentligen är emot bilen, det maktmedlet, det handlar kanske inte om klimatet. Och apropå pr-konsulter ser jag att Daniel Snällman faktiskt blir glad av en enkät. Fast den här handlar inte om att ställa politiken i offsidefälla, den här är en kundundersökning! Och apropå populäritet och förtroende så undrar Kent vem som blir förvånad över stödet till regeringen så här i ekonomiska orostider. Och på samma tema skriver Fredrik Axelsson att alla får det bättre med moderat politik.

Inga kommentarer: