söndag 1 november 2009

Bring it on

Slänger mail och planerar nästa vecka. Fylld av energi trots november. Har officiellt mötesstopp. Det går inte in mer. Men ser fram emot en härligt späckad politikvecka.

Bara måndagen är underbar. Ett miljöborgarråd, lite Gröna nyckelhålet med livsmedelsverket och avslutar jobbdagen med att prata rättvisa med MUF på kvällen. Tätt följt av studie av grönbok för fisket inför tisdagens utskottsmöte som förutom Miljö- och jordbruksutskottsmötet också innehåller EU-nämnd och Fredriks återrapport från Europeiska rådet, sen moderatgrupp och avslutningsvis en kandidatutbildning som jag pratar miljö på.

Onsdag är det debatt i kammaren. Utskottet har fem olika ärenden som ska debatteras, övergripande miljöfrågor, trafikskadat vilt, organisation av veterinärer, hållbart skydd av naturområden och mitt ärende som är betänkande MJU6 om Miljöbalkens försäkringar och avhjälpande av förorenade områden samt avfall, kretslopp och återvinning. En sopdebatt alltså.

Torsdag är det utskott, ett lunchmöte och sen Volvos miljöpris på eftermiddagen. Fredag är det EU-nämnd inför finansministrarnas möte.

Några voteringar också. Lite intervjuer. Plus några strömöten som trots mitt brutala mötesstopp smugit sig in då och då under veckan.

Sen ska det firas fars dag på söndagen. Och veckan efter blir det minst lika mycket plus praoelever!

Inga kommentarer: