torsdag 15 april 2010

Samlat enkätmotstånd

På tåget mot Göteborg och kommunala rikskonferensen. Glad och nöjd sen jag hängde på lanseringskalaset av Westanders PR-bok tidigare i kväll. Var med i paneldebatten. Blev lite revolutionär när de lanserade sin enkät.

Precis innan vi i politikerpanelen skulle gå på kom vi överens, Gunvor Ericson (Mp),  Leif Pagrotsky (S) och jag. En blocköverskridande överenskommelse mot enkäter. De tar tid från det verkliga jobbet och möten med riktiga människor. Och det är nästan alltid så ledande frågor.

Kommer aldrig mer att bli bjuden till Westander efter det där.

Hittade kollegan Lars Hjälmered på stationen. Vi har lyckats byta till oss platserna bredvid varandra. Funderar på att plundra talarpresenten från Westander, skorpor, marmelad och choklad, eftersom det inte finns någon mat ombord. Allt är slut i bistron. Hann lägga vantarna på en halvledsen räkmacka som inte har bästföredatum förrän imorgon.

Ser via svajigt internet på twitter och Fejjan att chartertåget har anlänt Göteborg. Vi har en och en halv eller två timmar kvar. Vi är lite sena också. Hamnade bakom ett annat tåg. Svårt att köra om. Men nu försöker de köra in tiden.

2 kommentarer:

Patrik Westander sa...

Du kan tvärtom räkna med att bli inbjuden till Westander många gånger framöver. :-)

Stort tack för en lysande insats under panelsamtalet!

Fia sa...

Patrik, du är sportslig. Bra där! :)