torsdag 1 april 2010

Hela listan

Mina förkastade aprilskämtsförslag till pressmeddelanden. Är så dålig på att hålla masken. Och välja.

Nerifrån och upp:

3: Miljöpartisten Per Bolund värvad till Moderaterna!
- Äntligen, säger Sofia Arkelsten, moderaternas miljöpolitiska talesperson. Det här har vi jobbat på länge.

Anledningen till värvningen är något ovanlig. Efter en debatt på Energitinget om energeieffektivisering fick de båda samma talarpresent, Henrik Fexeus bok: När du gör som jag vill. Det ledde till en hjärnornas kamp.
- Vi har nu testat vår övertalningsförmåga mot varandra. Jag vann. Det var knappt, men nu har Per löst medlemsskap hos oss, säger Arkelsten. Vi startar integrationsprocessen direkt.
Per Bolund har valt att inte kommentera innan han har informerat partistyrelsen i Miljöpartiet.

2: Per Schlingmann får blogg-veto
Moderaterna samordnar nu alla medlemmars bloggande för att komma åt den organiserade vänstern. Som en del i kandidatförsäkran får kommunikationsavdelningen tillgång till allas loginuppgifter och får rätt att använda bloggarna. Carl Bildt rasar.
- Vänstersidan är alltid bättre organiserad, säger Per Schlingmann uppgivet. Att rattar moderaternas kommunikation är som att valla katter. Nu jäklar ska vi visa dem.

1: Moderaterna kraftsamlar mot korspostning 
Korspostningen på Facebook och Twitter kriminaliseras äntligen. Lagstiftningsförslag snabbutreds och är på gång fram i samordningen. Tillsvidare tar moderaterna själva tag i sin egen organisation. Alla som slentriankorspostar blir uthängda på moderat.se och deras blogg eller twitterflöde blockeras.

- Vi är det verkliga IT-partiet. Och vi är beredda att ta i med hårdhandskarna mot e-oskicket, säger kommunikationschefen Pär Henriksson och Betrice Ask i ett gemensamt uttalande.

2 kommentarer:

Peter Andersson sa...

:-) Viss brist i första läsningen gjorde att jag nästan VRÄKTE mig över den där punkten om Schlingmann och blogginloggningsuppgifter. Tur att jag sen läste..inledningen för det kändes helt och fullt möjligt :-)

Ha en skön påsk!

/p

Fia sa...

Hej Peter! Glad påsk på dig med, fick ett tips på Fejjan att testa Sigge Sigge på alla politiska bloggar - någon borde funka. Men kommer inte göra det. :)