tisdag 17 februari 2009

Vill du jobba med oss?

Moderaterna söker en miljö och jordbrukshandläggare till riksdagskansliet med tillträde snarast.

Som politisk handläggare har du ett utmanande och stimulerande arbete som ställer stora krav på lyhördhet, servicekänsla och egen drivkraft. Arbetet sker ofta under tidspress och ställer stora krav på omdöme och förmåga att prioritera. Du måste kunna samarbeta med såväl riksdagsledamöter som kollegor och själv vara pådrivande i olika projekt.

Du bör vara analytiskt lagd och en god skribent med pedagogisk förmåga. Vi förutsätter att du har en akademisk examen och dokumenterad sakkunskap inom miljö och jordbruksområdet. Självklart delar du våra moderata värderingar, men du kan också hjälpa oss med förnyelse och utveckling av vår politik.

Din huvuduppgift blir att handlägga de ärenden som bereds av miljö och jordbruksutskottet, så som miljö, jordbruk och skogsbruksfrågor samt fiske och viltvårdsfrågor.

Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsplats där du får möjlighet att vara med och påverka hur Sverige utvecklas. Vårt mål är att fortsätta att utveckla moderaterna för att därmed få väljarnas fortsatta förtroende att förbättra Sverige.

Tjänsten är placerad på riksdagskansliet. Vi arbetar för en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald bland medarbetarna.

Närmare information om tjänsten lämnas av vikarierande handläggarchef Pål Jonson 08-786 40 00.

Ansökan sänds till jobb@moderat.se eller Moderaterna, Box 2080, 103 12 Stockholm senast den 17 februari. Märk din ansökan med miljö och jordbrukshandläggare.

Inga kommentarer: