söndag 22 februari 2009

Tack till MUF Stockholm!

Två dagars intensiv stämma lämnar spår. Är lite seg.

Några förtjänar lite särskilt extra tack. För det första hela stämman - som trots flera personval som blev långdragna och slitsamma höll humöret uppe. Bra jobbat! Imponerande med alla som var uppe och talade för första gången. Alltid lika kul med de gamla rävarna som höll debatterna igång också.

Sen: Tack till Rasmus, Mikaela och Pauline som var tåliga rösträknare. Snälla Lars-Joachim som lånade ut sitt kontor i landstingshuset och dessutom kom med en bricka med både kaffe och kakor. Aldrig sett honom så huslig någonsin. Tack till de andra i presidiet, Kristina Alvendal som tog tag i personvalslogistiken, Anders Hall som körde röstningen som ett bingoproffs. Anders Blom som kom in med glatt humör, Carl Höglund som uppskattar en logistisk utmaning. Gunnar Hökmark som både presidierade och talade inspirerande.

Tack Anna Kinberg Batra, Filippa Reinfeldt, Andreas Krohn och Rolf Könberg som också talade inspirerande. Och tack till Håkan Wallensten som blev dörrvakt. Ett jättetack till Cathis som verkligen hjälpte till med stöd och organisationen av den slutna voteringen.

Dessutom tack till Alexander Malmgren som är stabil och har hållit oss i presidiet glada med kaffe, godis och långa röstlängder.

Trots att det är trist med voteringar i personvalen är det ändå bra att det finns så många i distriktet som vill ta ansvar och som söker sig till politiken. Valberedningen till nästa års stämma har ett stort ansvar för att ta tillvara engagemanget och se till att de vi verkligen slåss mot är SSU, Grön Ungdom och Ung Vänster.

Och slutligen ett tack till Hanif Bali, tack vare honom blev det sista som stämman gjorde att prata om politik och inte att vänta på ännu en rösträkning.

Politik är lagarbete. Tro inget annat.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag måste bara säga tack själv till dig som en jättebra ordförande!