söndag 15 februari 2009

Inte kasta handduk!

Duktiga Christian skriver personligt om näthat. Han berättar om någon som velat kommentera på bloggen men som blivit bortmodererad. Som sen tycker att det är rimligt att skriva och hota. Christian funderar alltså på att sluta med politik på grund av det här. Men han behövs och gör bra saker!

Ingen behöver acceptera personangrepp och otrevligheter. Inte ens vi som sysslar med politik på heltid.

Riktiga samtal, diskussioner och argument med andra människor är en förutsättning för att vi ska kunna göra ett bra uppdrag. Men sånt som Christian råkat ut för är tyvärr en del av vår vardag. Nyss har jag själv plockat bort ett tiotal kommentarer som inte publiceras här. Politiker är inte internets slasktratt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Christian har väl tyvärr drabbats av det som många andra upplevt nämligen rättstatens avveckling och förfall.

mvh
Rasp

PS Fortfarande väldigt få kommentarer på din blog?

Janne Pettersson sa...

Hej anonym, det är inte mängden kommentarer som räknas, det är kvaliteten! ;-)

Anonym sa...

För det första, tack Sofia för vänliga kommentarer. Jag ska väl medge att jag är aningen mindre förbannad i dag och mindre benägen att kasta handdukar...

Sedan har Rasp en stor poäng i sin kommentar. Det jag upplevt är samma sits som så många andra upplever varje dag; frustrationen över att inte tas på allvar av rättsväsendet. Och där måste ändå medges att jag står bättre rustad än de flesta andra.

Keep up the good work, så ska jag se till att gå vidare här i livet. Vi ses!

Anonym sa...

Re Janne P:
Så ju mindre desto bättre?
Noll blir ju oändligt bra eller?
x/0 = ?

:>)

Rasp

Fia sa...

Hej anonym! Eller Rasp som du kallar dig. Eller om du heter Peter. Det finns många som läser och inte kommenterar. Åh, vänta... Du kanske ska prova det någon gång?