onsdag 11 februari 2009

Hej Anonym!

En anonym och ganska arg person har skrivit fyra arga kommentarer i rad som jag nyss fick för moderering. Jag kommer inte att publicera dem.

I en står det att han är "uppriktigt förbannad" och att han är övertygad över att jag "inte vågar ta in mitt inlägg". Kanske ett försök till omvänd psykologi. Men det funkar inte.

I en annan kommentar har han använt tre (3!) utropstecken efter varandra och han använder överhuvudtaget flera åldriga verbformer.

Det finns ingen anledning att ta in anonyma kommentarer som bara är personangrepp.

Fast Anonym, om du läser det här: jag tror att du behöver prata med någon. Det du skriver verkar inte friskt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fia!
På miljösmart kan man inte längre skriva in kommentarer.
Där hittade jag en länk till din blogg. Ser att du inte heller vill ta in kommentarer. Vill du/ni inte veta vad väljarna tycker?

Hälsningar
Peter

Fia sa...

Hej Peter! Jag tar gärna in kommentarer. Men inte personagrepp. Det är inte ok att skriva vad skräp som helst i en kommentar och förvänta sig att den ska bli publicerad. /Sofia

Fia sa...

Glömde en sak. Miljösmart ska göras om. Men kollar upp det du skrev om kommentarsfunktionen.

Fia sa...

Hej Anonym eller om du heter Peter! Nu har du lagt ett par kommentarer till som inte är helt balanserade och sakliga. bara några påpekanden: 1. Det är inte en munkavle att låta bli att publicera personangreppen du skriver. 2. Nej, det finns ingen åldersgräns för moderater. 3. Jag lyssnar gärna på människor som inte tycker som jag och som har något slags argument för sin åsikt. 4. Ja, vi Miljösmart har gjorts om minst en gång innan, det kommer säkert ske igen och vi behöver resurser för att kunna ha kommentarsfunktionen igång. Den behöver modereras. Du förstår säkert varför.