tisdag 5 februari 2008

Landet vs t-banan

Förra året jobbade jag hårt på att åka runt och träffa moderater runt om i landet. Planen var att berätta om hur jag jobbar med miljöpolitiken och förklara vad jag vill göra. Det gick mycket bättre än jag trodde.

I början bjöd jag in mig själv. Mot slutet har jag tyvärr varit tvungen att tacka nej till roliga inbjudningar eftersom jag redan varit bokad.

Totalt träffade jag 1 019 personer som alla fick höra om Moderaterna de gröna. Särskilt tack till de politiska sekreterare som trängde in sig på mitt lilla kontor och lyssnade så att jag kom upp till 1 000 personer innan årsskiftet. Ni gjorde mitt korståg fyrsiffrigt 2007.

Det känns så galet bra med moderaternas engagemang i miljöfrågorna. Alla jag träffat som brinner för frågorna är nu ännu mer taggade. Så nu går jag vidare och jobbar mer utåt.

Igår startade jag min tunnelbanekampanj. Det finns 100 stationer i tunnelbanenätet och det blir ett besök på varje station.

Gröna linjen är först ut med nästan 50 stopp. Första besöket igår var värmeverket i Hässelby strand. Besöken blir inte i exakt samma ordning som tunnelbanans stationer. Och det handlar om att träffa människor, inte att hålla torgmöten eller dela ut flygblad. Just nu bjuder jag in mig till olika ställen. Poliskontoret i Hässelby Gård, kontrollrummet för el i Råcksta och några till är redan bokade.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Heja!

Mary X Jensen sa...

Kul idé - nästan att göra en Mona Sahlin faktiskt...

Fast bättre då förstås.

Anonym sa...

Är ingen moderatvän själv, men alla steg mot en miljömedvetnare höger och ett miljömedvetnare samhälle är enbart positivt. Så jag instämmer: heja och lycka till.

Fia sa...

Tack - tack! Blir glad för uppmuntra. Ieftermiddag blir det Brommaplan.