torsdag 7 februari 2008

Pappkamera

Kampanjavdelningen hos moderaterna har skickat ut en kamera som vi riksdagsledamöter ska använda när vi är ute och kampanjar. Min plan är att fota upp den snarast. Det känns sådär att branda en analog pappkamera med Nya moderaterna. Inte så nytt faktiskt.
Kampanj ska ske på måndagar då vi inte har några officiella riksdagsmöten. Vi har också fått en lista på polistillstånd för torgmöten. Den här veckan är plenifri, alltså utan utskottsmöten och voteringar. Men jag har startat min tunnelbanekampanj som sker helt utan flygblad och högtalare. Därför tar jag mig friheten att använda kampanjkameran på alla möjliga veckodagar. Har redan gjort tre besök. Nu har jag bara 15 bilder kvar. Fredag blir det fjärde besöket och förhoppningsvis slutet för kameran.
Syftet från kampanjgänget är att visa upp bilderna i ett collage på Cinderella under moderaterna i Stockholms vårkonferens. Blir oerhört spännande att se vad de andra fotograferat. Hoppas min kollega Sten hade med sig sin kamera till USA, där han var och tittade på Superdupertuesday.

3 kommentarer:

Stefan Andersson sa...

"Syftet från kampanjgänget är att visa upp bilderna i ett collage på Cinderella under moderaterna i Stockholms vårkonferens"

Hur får man en inbjudan till den resan undrar ett stackars ensamt oppositionsråd i Norrlands inland... *snyftar lite för att få sympati*

Hälsningar Stefan Andersson, Ljusdal

PS. Jag sitter och funderar på om jag ska ordna en dag om moderaterna miljö eller invandrarpolitik i samband med World Cup i bandy som går här varje år, sist var det kulturpolitik och Lena som var med. I år står det mellan dig och Billström kan man väl kanske säga... *ler*
Ha det bäst Fia!

Fia sa...

Hejdu! Det är bara att maila till någon på Stockholmsförbundet. Kerstin vet ju allt viktigt. Eller Hans Hallin! Förstår att det är hedrande att få åka till sportfinaler men vill bara säga tydligt att min trovärdighet i sportfrågor är låg. Jättelåg. Men iofs... det är faktiskt Tobias också.

Stefan Andersson sa...

*skratt*
Nu var det inte just själva CUPEN som var syftet med ett besök utan seminarier, temadag på gymnasieskolan, företagsbesök etc. Att jag vill göra det i samband med cupen beror på att vi har så otroligt mycket besökare av olika slag här då. Jag kan tänka mig att du och Tobias inte riktigt är "bandy-frälsta" :-)