onsdag 27 februari 2008

Välkommen till Europa

Idag kan vi läsa om hur ett av Miljöpartiets språkrör har ändrat sig och tycker att EU är bra och att det ska användas, inte avskaffas.

Så roligt. Klart att EU är vår mest effektiva miljöorganisation.

Nu är det bara ett till språkrör och ett helt litet parti som ska ändra åsikt innan Mp kan börja jobba internationellt med miljöfrågorna.

6 kommentarer:

Anonym sa...

synd att alla bara pratar om Miljön men ingen vill ta beslut som gynnar miljön. Ett prakt exempel är en enkel tågstation i Vretstorp befolkningen som bor där behöver,banverket vill, kommunen vill, tåg i bergslagen och västtrafik som kör tågen vill stanna där. Finansering finns.Men ingen vågar ta beslut, helt otroligt!

Fia sa...

Hej Anonym. Eller Stefan som jag anar att det är. Jag har fått dina mail men det är svårt för riksdagen att lagstifta om en tågstation i Vretstorp.

Janne Pettersson sa...

Hoppas miljöpartiet har den enda sant konstruktiva inställningen kring EU: Man måste vara med för att kunna motarbeta organisationen!

Fia sa...

Janne, du är underbar. Du är alltid i opposition. :)

Anonym sa...

Nån i Riksdagen kan väl göra som Foppa och Näslund gör i Örnsköldsvik nämligen hjälpa lokala beslutfattare på traven att komma till skott.
skall regionen utvecklas här också får Jag skriva på för några år i NHL sedan när jag kommer hem då skall det byggas,då behövs inga nya foppa tofflor för det finns redan så många tofflar som vill bestämma här. MvH steffo

Janne Pettersson sa...

Egentligen gillar jag ju EU, men det stämmer inte med min image som alltid-oppositionell. Well, what the heck...