måndag 26 mars 2007

Kronprinsessan del två

Affischerna du ser på bilderna under inlägget kommer från uppföljaren till tv-serien Kronprinsessan. Och nej, apropå en kommentar, det är inte särskilt likt Fredrik egentligen - men jag ser vartåt det lutar. Hela manéret är gjort för att se ut som en Fredrikbild. Och det är mer likt än vad Reine är lik Göran Persson. Eller vem ska Reine vara? Om det ska vara Pär Nuder är det inte en siffra rätt.

Kronprinsessan-gänget håller också på med research hos politiska tjänstemän. De undrade tydligen hur glad man blir när man vinner ett val. Mitt svar skulle väl vara: Otroligt glad. Hysteriskt nöjd. Ungefär som en VM-final i hockey. Om man gillar hockey. Jag har låg trovärdighet i sportfrågor.

Ps. När jag står och fotar bilderna i går kväll kommer två till som fulkorsar vägen för att titta närmare på affischerna. Trevliga Fredrik Malm med fru (som är första ersättare till riksdagen för Folkpartiet.) Bara vi politiknördar är tillräckligt intresserade för undersöka fake-valaffischer.

Undrar också om rondellhunden på Lindhagensplan - hängde den verkligen där i valrörelsen? Ska det vara tidstypiskt så räknas alla detaljerna. Researcha det innan filmning, annars stör sig alla stockholmare på fusket.

Inga kommentarer: