onsdag 21 februari 2007

Kreationism

Det finns människor som inte tror på evolution. De skickar post till mig.

För det första tipsar världen idags sida för unga som då kallas: Ung, om sundsvallsbandet Skyplugged som numera finns på myspace. Där kan du bland annat höra låten "Ain't got no monkey in my family".

För det andra kom ett jättetungt paket som levererats av DHL från Tyskland. Det var en bok. Atlas of creation, från en författare som kallas Harun Yahya men som verkar heta Adnan Oktar. Den pryds av bilder som ändras när du tittar från ett annat håll. Förstasidan visar en häst som springer och sen blir ett fossil, en kolibri som fladdrar och sen blir fossil och några andra djur som också rör sig och blir till fossiler.

Det är en tjock, tung och dyr bok. Den har ungefär 800 sidor.

Slutsatsen är att Gud skapade universum och allt levande. Fossiler är bevis på Guds skapelse. Den har ett helt kapitel till om evolutionsteorins kollaps.

Sen skriver han att Darwinismen och materialismen är roten till terrorism. Och sen att Darwinismen och kommunismen lett till en "bloody alliance". Hitler och fascismen dyker upp också. Däremot är Islam lösningen på terrorismen.

Sen kommer argument mot evolution och några exempel som författaren anser skulle finnas om människor utvecklades evolutionärt. Till exempel en skalle med ögon i nacken och ett skelett med sex armar, fyra ben och ett par till armar som utgår från knäna.

På försättsbladet finns en cd i blå förpackning med guldtext med men jag vågar inte stoppa in den i min dator.

Den här boken är bara volym ett. Jag undrar om vi kommer få fler.

Hade det kommit en tredje sak om kreationism hade det kvalificerat sig som en trend. Nu är det bara två tillfälligheter.

1 kommentar:

Anonym sa...

älskar ain´t go no monkeys av skyplugged. så bra.