fredag 15 januari 2010

MUF:s mål - var tredje väljare i framtidsvalet!

Fantastiska Niklas Wykman och MUF skriver här om att framtidsvalet har börjat.

Bland annat skriver de att vi ska be landets ungdomar om förtroendet att skapa den bästa framtiden i Sverige.

"Vi ska be landets ungdomar om att låta Fredrik Reinfeldt, Anders Borg, Sofia Arkelsten och många andra duktiga moderater stå för det ledarskap som ska göra Sverige till ett föregångsland.

Vårt mål är att var tredje ungdom ska rösta på Moderaterna och varannan på Alliansen. Det är en målsättning som förpliktigar.

Vi ska inte försöka vinna röster från andra Allianspartier eller fiska i brungrumliga vatten – vi ska prata med dem som är nyfikna på hur Sverige kan bli bättre i framtiden och dem som vill ha ett trovärdigt alternativ för ett Sverige som klarar jobben, förbättrar utbildningen och fixar miljön."

Är så stolt och glad att få vara med i den artikeln. Så fint!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varför ska unga rösta på moderater. Arbetslösheten för unga är skyhög och under denna mandatperiod har moderaterna inte gjort nåt för att dessa ska få jobb.
Istället har man försämrat deras sociala skydd för att bli medlemmar i a-kassa och därmd kunna söka jobb utan att heltfocusera på ekonomin.
Om man satsat de ca: 100 miljarder man lånat till jobbskatteavdrag hade 200 000 jobb kunnat skapas inom det offentliga. detta skulle i sin tur gett massor med privata jobb.
Skattesänkingningar har bara gynnat en överhet i Samhället
för lågavlönade har inte ens Jobbskateaavdraget get nåt att tala om.
Försämrad semesterersättning med ca: 4000 kr höjda medlemsavgif´ter för a-kassa samt en massa småreformer som höjder avgifter för lågavlönde.
För högavlönade är det ren vinst med jobbskatteavdrag många av dessa betalar ingen a-kasseavgift semesterersättning påverkar inte dessa de har löpande löner.
sociala skyyd kompenseras av fallskärmsavtal o.s.v som den lille knegaren får slita ihop.
Moderatern för en konsekvent politik mot sjuka, arbetslösa, ja t.o.m pensionärer där man stulit av dem ersättningsnivåer låter dessa betala en högre skatt på lika inkomst.

Vi behöver en regim som värnar folket inte bara en överklass.

Byt regim in med de rödgröna.

Fia sa...

Särskilt unga ska rösta moderat. Även om du hämtar dina argument från Sveavägen så kan du kanske fråga dig: vad skulle Mona gjort? Hon hade lånat pengar till att höja skatterna. Gjort det mindre lönsamt att jobba. A-kassan bestämmer själv sina avgifter. Mitt parti, tillsammans med de andra partierna i Alliansen, har genomfört och genomför en rad satsningar för
att försöka få ner arbetslöshetssiffrorna bland unga. Vi har valt att satsa på bl a: sänkta arbetsgivaravgifter för arbetsgivare som
anställer personer under 25 år, personlig coachning, jobbgaranti för ungdomar, utbildningsatsningar för att hjälpa ungdomar
som saknar slutbetyg på grund- eller gymnasieskola och satsningar i budgeten på starta-eget bidrag till ungdomar inom
jobbgarantin.