måndag 30 juni 2008

Rundgång

Begåvade och roliga Olof skriver till Otto på Expressen. Det handlar om mail genom formulär. Otto får dem tillbaka.

4 kommentarer:

Per Hagwall sa...

De som skickat mailen är inte Expressen eller Otto Sjöberg utan sådana personer vi moderater i alla fall tidigare kallade för "väljare", vilket framgår med önskvärd tydlighet i kommentarstråden.

Olof Lavesson: Tyvärr så blir den uppgiften lite svårare för mig framöver, eftersom jag antingen riskerar missa viktiga mail bland alla era massmail

Psst Olof; De som skickar de mail du inte tycker är viktiga har rösträtt nästan allihop.

Anonym sa...

Du har missat en sak. Det var inte Otta som skickade. Det var folket som gjorde det. Jag angav min e-mailadress. Varför får Otto mitt mail i retur?

Anonym sa...

Det är synd att du lägger ditt krut på löjliga frågor som morötter istället för de frågor som uppenbarligen engagerar dina besvikna väljare. Jag trodde att du fått tillräckligt med liberal ryggrad i studentförbundet för att rösta mot en lag om massavlyssning.

Fia sa...

Hej JJ. Det var länge sen. Eftersom du känner mig så förstår du säkert att det inte handlar om något "antingen eller" (antingen fra och alla de andra viktiga politiska frågorna eller morötter)utan både och. (Både fra och de andra viktiga politiska frågorna OCH morötter.) Du gör mig besviken med din kommentar. Vi kan fortsätta mailväxlingen offentligt. Eller så får du gärna ringa eller maila om du verkligen vill prata. Den lag som jag röstade för handlar inte om massavlyssning.