måndag 9 juni 2008

Fiska smartare


Här kommer två bilder från lanseringen av vår nya fiskpolitik. Rune, jag och Jeppe kom åkande på Kajsa, Runes båt för att kortfattat presentera 10 punkter för fler fiskar i haven. Det är första gången jag har parkerat vid statyn av Gustaf III.

Nyheten i media blev just att vi går från fiskeripolitik till fiskpolitik. Alla var där, till och med Miljöpartiet i form av min riksdagskollega Per Bolund dök upp med egna färgkopior med politik som de vill genomföra.
- Jag älskar att jag kan få Miljöpartiet att springa, sa jag till Per som har humor. Hans åtta punkter matchade våra 10 punkter perfekt, några saker skiljer oss åt men mest skiljer sig synen på Eskil vår jordbruksminister och hur bra han är på att förhandla. Riktigt bra tycker jag men Per är inte alls nöjd. Det blev lite drama eftersom partierna tydligen har en uppgörelse om att inte kampanja på varandras kampanjer. Så nu har mitt folk ringt hans folk. Men det var inte så krisigt, nästa gång kanske vi ska göra debattdelen lite mer ordnat och bjuda in.
Ida, Jonas och Anna ska ha tack som gjorde eventet möjligt. Och tack snälla Olof som fotat så fint!


2 kommentarer:

Svorsken sa...

Sofia - du PARKERAR inte med en båt. Du LÄGGER TILL.

Hälsningar från Oslo,

/Niklas.

Fia sa...

:) Ärligt talat så var det Rune som la till. Tack och lov. Sorry, kan inte sjölingot.