måndag 16 juni 2008

Många mail

Det är infekterat i FRA-debatten. Mailen kommer i grupper, de flesta på natten. Några skriver väligt bra och resonerande. Andra gör faktiskt inte det, oavsett vad jag tycker i sakfrågan.

Du som kommenterar anonymt och tycker att jag är så jävla dålig: skriv under med ditt namn nästa gång om du vill se kommentaren publicerad. Anonyma personangrepp ger jag inte utrymme på min blogg.

Många ger sig in i debatten. Märkligast är Google som verkar tycka både si och .

Intresset nu handlar mycket om vad riksdagsledamöter gör egentligen. Det politiska uppdraget är mer än att trycka på knappar.

Och nu är det dags att votera. Om andra frågor.

3 kommentarer:

Janne Pettersson sa...

Hej Sofia, du vet att jag respekterar dig enormt mycket, inte tu tal om det. Även när vi tycker olika.
Men jag måste kritisera även dig i den här frågan. Det är mycket fokus på vad vi som är emot förslaget gör och hur vi formulerar oss. Men vad tycker egentligen DU? I sakfrågan?

Peter sa...

Hej Fia, jag har redan förstått att man inte kan hoppas på din röst för ett nej till FRA-frågan på onsdag. Jag förstår inte varför du ska vara med och driva igenom gammal sossepolitik. Är det inte bättre att låta regeringen gå tillbaka till ritbordet och göra om förslag så det blir vettigare. Jag hade hoppats mer från en frihetskämpe som dig.

Bästa hälsningar,
Peter Lindén

Fia sa...

Hej, hej janne och peter! har svarat kort i inlägget ovanför.