söndag 16 december 2007

Mingelreportage från Metropol

SR Metrolpolfesten var himla trevlig. Erik och Nina var välmatchat värdpar. Redaktionssekreterare Melinda hade vrålsnygga glitterarmband. Redaktionen fylldes av massor av människor som inte har mycket mer gemensamt än att vi är med i radio. Prylkillen Wille, Staffan som recenscerar trailers, Diva som dj:ar en massa andra trevliga människor. Hög ljudnivå redan tidigt. Kanalchefen tittade förbi och sa hej. När jag gick mötte jag trevliga Firo i dörrslussen.

Vi hade med en julklapp också, en riksdagsskål gjord av Ingegerd Råman hos Skruf, som Maryam envisas med att kalla "Skruff".
- Den är parlamentarisk, förklarar Maryam och berättar om de skumma blickarna vi fick från de andra politikerna när vi bestämde möte för julklappsshopping efter EU-nämnden.

Tyvärr kunde jag inte stanna länge, hade middag inbokad. Missade den fantastiska frågesporten. Hunden Hjördis var med som ljudklipp, skvallrade Erik. Hon var med i liveradio i somras och låg och sov och snarkade så högt att det hördes genom halva programmet. Undrar om någon av de andra kunde gissa det.

Inga kommentarer: