lördag 24 oktober 2009

Oansvarigt

Nu ljuger Maria Wetterstrand i direktsändning i tv4. Gud så besviken jag blir. Hon säger att regeringen är beredd att samarbeta med SD trots att det inte är sant.

Så sorgligt och oansvarigt. Och framförallt osportsligt.

3 kommentarer:

Karin sa...

Tolkningsfråga. I MW:s värld är det förmodligen sant! Men jag håller med, ett påstående stämmer inte bara för att man envisas med det...:-(

Fia sa...

Ehm, Karin. Sanningen ligger inte i betraktarens öga. Regeringen är tydlig och säger att vi inte samarbetar med SD. Hon säger tvärtemot och ljuger faktiskt. Oerhört besviken.

Karin sa...

Jag har inte hört vad hon sagt men det som sägs kan tolkas olika. Regeringen är jättetydlig med att de eldrig kan tänka sig SD-stöd, men man hör det man vill höra. Dessutom har vi ett val runt hörnet och MW vill tydligen få väljarna att tro att oppositionen är mer samarbetsovilliga än regeringen fast det nog egentligen är tvärtom. Var det inte Bjärklund som var först med att sträcka ut handen mot MW och hennes koalitionskamrater?

På nåt sätt verkar hon vilja bortse från detta och få det till att han nog inte alls vill samarbeta egentligen. Helt obegripligt. Och osmakligt!