söndag 18 januari 2009

Moderat till 20 procent

Bloggparti.se erbjuder textanalys av bloggar för att visa vad den som skriver röstar på. Jag är moderat där med, men bara till en femtedel tydligen. Typ 17 procent Miljöpartist vilket känns märkligt. Såna här tester kan bli lite hur som helst.

Det finns listor över de mest moderata och nu toppar volvo.se den listan. Trea är hyresgästföreningen, en klassisk socialdemokratisk kampanjorganisation. Hur gick det där till?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag var tvungen att testa min blog när jag läste detta. Frågade om barnperspektiv ... Ja klart borgerligt iaf
Ha en bra dag!

Anonym sa...

Kul att du provade bloggparti.se!
Ja det kan bli lite märkligt, resultatet.

När jag skapade testet så gjorde jag det för svenska bloggar, och det är också för dem som testet fungerar bäst. Volvo och hyresgästföreningen är vanliga sajter och innehåller därmed helt annan information och texterna har annan struktur. Så då blir det lite slumpmässigt.

Bland de kristdemokratiska bloggarna som jag tränade systemet med fanns det troligtvis en engelsk blogg, för alla engelskspråkiga sajter kvalar in högt på kd's lista.

Det intressantaste med din bloggs profil tyckte jag var den höga stapeln för vänstern. Det kan man undra vad det beror på :-)

Syftet med sajten var ju främst att vara underhållande, och det kan ingen ifrågasätta :-)

Fia sa...

Hej Mattias! Hyresgästföreningen har en del att svara för - jag gissar att det är för att de skriver ordet "marknad" i uttrycket marknadshyror så mycket. Men min vänsterstapel känns obehaglig... Hjälp mig gärna med analys av det där. Tack för kul idé! Bra jobbat.

Hej Birgitta! Skönt med kvitto på borgerlighet. :)

Janne Pettersson sa...

Det stämde med min blogg i alla fall. Jag är ju alltid i opposition och det gäller även under den borgerliga regeringen, uppenbarligen...

Fia sa...

Jadu. Du är allt lite politiskt oklar. ;)