fredag 23 oktober 2009

Livet är en schlager

Det är många som kandiderar till olika saker nu. Hos Stockholmsmoderaterna börjar snart provvalet, den politiska melodifestivalomröstningen där medlemmarna väljer vilka som ska företräda just moderaterna i Stockholm. Facebook fylls med grupper som vill skicka människor till olika politiska församlingar. Kandidatutbildningarna pågår på kvällarna. Och mycket tid och kraft läggs både här och där för att övertyga sina vänner och kollegor om kryss.

Några som är lite extra intressanta just nu är bland annat Edvin, mannen med de gyllene händerna som verkligen kan ge en nackmassage och han kandiderar passande nog till landstinget.

I Stockholms län finns många riksdagskandidater som är nya. Mary kandiderar och hennes blogg är så välkänd att ni säkert redan läser den, men här är den. Här kan du läsa Anitas tankar om en politisk vardag. Och ett frieri faktiskt. Duktiga Anna kandiderar också men hennes kandidatur hittar du nog mest på Facebook.

Det finns väl ungefär 52 kandidater till i Stockholms län. Det är inte min valkrets och alla moderater är per defintion bra, men alla kandidater skriver jag inte om i det här inlägget så bli inte sårade/arga/hämndlystna. Maila mig om du vill med på bloggen. Puh. Just nu är det extra känsliga tider att vara politiker.

Inga kommentarer: