måndag 26 november 2007

666

Det är en billig poäng men jag kan inte låta bli:

Sverigedemokraterna får 666 600 i partistöd.

Vi känner ju igen de tre sexorna. The number of the beast. Undrar om de fipplade med ansökan så att de landade på just rätt siffror? Och en extra sexa i bonus.

Det här är det enda som är hårdrock med sd.

Nyfiken som jag är har jag naturligtvis snabbkollat det rent numerologiska. Mycket vetenskapligt. Om tidningen världen idag läser detta kommer de tro att jag fallit för ockultismen. Socialdemokraterna är siffran 4. Moderaterna är siffran 6 (bara en!) medan Sverigedemokraterna är siffran 3 enligt beräkningen av Astro hos Astrid.

Karaktärsdragen för en som är en 6:a är bland annat det här enligt Astro-Astrid:
  • Du låter ingen rubba dina cirklar och har en stark känsla för vad som är rätt och riktigt.
  • Du har ett mycket gott hjärta och tål inte att se någon ensam eller olycklig i din bekantskapskrets. Mest av allt ömmar du för din familj och du trivs alltid bäst hemma hos de dina.
  • Men din iver att ordna för andra kan ibland gå till överdrift. Fler än du kan faktiskt stå på egna ben! En del säger att du lägger dig i andras göranden och låtanden för mycket.
  • Personer med siffran 6 är ofta mycket konstnärligt lagda, men eftersom samvaron med andra människor betyder så mycket för dem, får målningen, författandet, musicerandet förbli en hobby. Förmodligen fastnar du för något vårdyrke - kanske sjuksköterska eller läkare eller kurator.
  • Du passar både att leda andras arbete och att själv underordna dig andra. Men du får se upp så att ditt goda hjärta inte gör så att du stupar på kuppen! Du måste inse att du inte kan ordna det perfekt för alla som söker din hjälp!
  • Visserligen ömmar du för alla som har det svårt - men det går aldrig så långt att du lånar ut dina pengar till dem.
  • Du är ytterst sparsam, ja nästan snål. Du har aldrig känt på hur det är att vara riktigt pank, för du ser alltid till att du har pengar kvar även i slutet av månaden.

Inga kommentarer: