tisdag 12 februari 2008

Du är vad du läcker

I går var det heldagsmöte med Klimatberedningen, vi sitter en från varje parti och försöker komma överens om klimatpolitiken. Det går oväntat bra.

Trist med de som läcker olika förslag och saker i media, det kommer lämnas ett helhetsförslag och inget är klart förrän allt är klart. En kul pr-konsult smsade igår och frågade om läckor beror på oenighet eller att partierna vill profilera sig. Jadu. Klart att vissa vill profilera sig, annars skulle de inte läcka. Läckor gör människor intressanta för media. Jag är spännande som en 90-skylt på E4:an.

Min kollega Lars har kontor ungefär där vi hade mötet. Så tack vare honom fick jag ett sms med bild på lunchsalladen som stod uppdukat utanför. Ordförande Hans har ovanan att säga sånt som:
- Och så gör vi bara det här klart innan vi tar lunch.
Hu. Men matsituationen har blivit mycket bättre. Det finns frukt och kaffe. Tror det är klokt, det finns inget värre än sura politiker. Och igår hade jag laddat med lakrisal, tänkte handla mer godis för att hålla sockernivån uppe men riksdagscaféet har inte öppet så länge på måndagar så det blir proviantering till nästa möte.

Inga kommentarer: