söndag 24 oktober 2010

Tack till RFSL för kalaset!

Igår firades RFSL:s 60-årsdag. Med en fest. Det har hänt mycket sen ett besök hos RFSL krävde att någon tog hissen ned, knackade på och visade leg för att få komma in.

Alla tidigare ordförande (som är i livet ska jag väl tillägga) fanns på plats och berättade sina historier. Både personliga anekdoter - som hur de blev osams på ett möte och någon kastade en penna. Men också om de politiska segrarna. Och stödet till politiker för att skapa förändring.

En förinspelad sånghälsning från RFSL-ungdom på tema We are the world. Det funkar. Sjung själv: We are the world = RFSL. Särskilt snyggt med bokstäverna som hölls upp. I takt.

Hälsningar från Norge och Danmark upplästa på oväntat bra norska och danska. Plus hälsningar från andra länder och internationella gäster.

Stor politisk bredd på anföranden och underhållning. Tal från Birgitta Ohlsson Fp och trubadur med vänstersympatier. Och såklart stor bredd i minglet.

Bilderna RFSL tog kommer senare. Hoppas kunna länka. Någon bild finns på Fejjan redan. Men bra firande av en urpigg 60-åring.

Inga kommentarer: