måndag 25 oktober 2010

Från sälklubbning till finkontor

Rekommenderar dagens DN, papperstidningen, sidan 10 i nyhetsdelen.

Är intervjuad av Hans Olsson om inställningen till förnyelse, det märkliga i köttskatt och att Nya Moderaterna är vår tids miljöparti.

PS. Du som läser artikeln: flyttlådorna är en del av förnyelsen. Mina är uppackade. De som står kvar ska till vår arkivarie, för det var grejer jag flyttat ut ur hyllorna men inte ville slänga/återvinna.

2 kommentarer:

Carlefot sa...

Hej!

Det är bra med ambitioner, inte minst miljöambitioner, men det vi sett hittills av moderaternas miljöpolitik gör att du får svårt med trovärdigheten. Efter fyra år är det definitivt ingen skillnad på nya och gamla moderaterna. Intresset för de stora miljöfrågorna är detsamma, dvs obefintligt. Men lycka till!

Kent Carlenäs

Fia sa...

Hej Kent! Jag känner ju inte dig men det du skriver stämmer ju inte. Vi har en havsmiljöpolitik på plats, en samlad energi och klimatpolitik, har skiftat skatterna så de är grönare och har tack vare arbetslinjen och ordning och reda i finanserna kunna höja miljöbudgeten med en tredjedel. Í praktisk politik levererar vi. Och har många engagerade företrädare. Så lycka till! /Sofia