måndag 20 augusti 2007

Grattis Ungern!

Har nyss varit och firat Ungerns självständighetsdag hos ambassaden. Ungern har tre olika nationaldagar. Smart. Men den idag var den viktigaste.

Träffade många trevliga människor som EU-minister Cecilia med statssekreterare och Thomas från Jordbruksdepartementet och vi minglade lite i den välbesökta i trädgården.

Promenerade hem med center-Erik från miljöutskottet. Mjukstartade vårt höstjobb och pratade om förra årets arbete. Och skvallrade lite. Vi hann med en hel del till t-centralen där han svängde av hemåt.

Passerade Lokals uteservering. Möttes av applåder. Naturligtvis från två stiliga moderater som gillar att att jag och Mats G pratar om att vi inte vill höja reavinstskatten eftersom effekterna i Stockholm blir så fel.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,

I grunden tycker vi säkert väldigt olika. Men jag vill verkligen påpeka att din ton är ett föredöme i politiken. Sakligt och med respektfull touch. Och inte sällan med humor. Det är fint och roligt och beundransvärt. Fortsätt så. Känner mej helt övertygad om att det tjänar politikens trovärdighet och ökar allmänhetens intresse.

/Daniel

Fia sa...

Hej och tack Daniel. Det är den finaste kommentaren jag fått. På riktigt.